Harbiden ”girdi”

Mazot oldu 5 lira, an itibariyle dolar 2.3, euro 3.13. Ekonomi alt üst durumda, üretmeyen ülkemizin lirası dolar ve euro nun altında eziliyor.Üreten kesim sayılan çiftçi üretecek hali mi kaldı? Girdi masrafları o kadar arttı ki kaça üretecek, kaça satacak?

Çiftçi mazotun bu fiyat artışıyla tarlasını sürmesi çok zor görünüyor. Çiftçiye verilen destekler nereye kadar sürecek. Çiftçi şuan sessiz.Sesini duyuramıyor.Duyuracak hali mi kaldı? Çiftçi gündemi takip etmekten ekeceğini mi düşünecek biçeceğini mi? Zamlar yolda.Elektriğinden doğalgazına, ulaşımından ekmek fiyatlarına kadar yiyecek, giyecek, ulaşım, enerji, eğlence, teknoloji, turizm tüm sektörlerde zamlar ufukta göründü. Belki seçim arifesinde olduğumuzdan yansımadı ancak dolar ve euro nun %35 lik artışına rağmen gram zam gelmemişse fırtına öncesi sessizlikten başka nedir?

Vay halimize.Allah yardımcımız olsun.

İnternetin medya ayağı

Çağ internet çağı. Kimileri kabül edemiyor ama gerçek bu. İnternet 20. yüzyılın en büyük icadı olarak kabul ediliyor.Televizyonu, telefonu hatta bilgisayarı bile geride bırakan büyük bir icat. İnternetin kullanım amacına göre birçok avantajı ve dezavantajı var. Benim şahsen değineceğim kısmı internetin medya ayağı. Günümüz vatandaşlarının haberleri aracı olarak kabul ettiği yayın organları televizyon ve gazete olarak göz çarpıyor. İnternetin artık ceplere kadar girmesiyle bu ifade değişti. Haberler anlık internette haber sitelerine düşerken, sosyal medya aracılıyla daha fazla kitlelere ulaşıyor. Haberin kitleye ulaşmasında en etkin araç internet oldu. Artık yazılı basın son demlerini yaşıyor. İnternet gazeteciliği büyüyen ve devleşen bir sektör haline geldi. Bu bağlamda yatırımcılar kobilere kadar tüm ekonomik faktörler internetin verdiği avantajı iyi değerlendirmelidir.

 

İnterneti iyi değerlendirmek demekle bahsetmek istediğim hedef kitleye ulaşmada firmayı ve ürünü tanıtmakta interneti kullanmanın daha etkin olacağını bilmeleridir. Çünkü internette yedisinden yetmişine, kadınından erkeğine ulusal ve uluslararası bütün kitlelere ulaşmak yazılı basın veya televizyondan ulaşmaktan daha kolay ve daha ucuz. Firmalar internet üzerinde her hangi bir sitede, bu bir haber sitesi de olabilir, blog sitesi de…Bu sitelerde verecekleri reklamlar doğru siteyi seçmeleri halinde hedef kitlelerine ulaşabilecek ürünlerinin satışlarını yapabilecek, firmalarının marka değerini yükseltebilecektir.

Tanıtım yazısı

Tanıtım yazısı için siteler;

Pagerankı – 3 |  günlük ziyaretçisi ort: 2500  | sayfa görüntüleme ort: 6000 (Haber sitesi)

Pagerankı – 4 |  günlük ziyaretçisi ort: 800    | sayfa görüntüleme ort: 1500 (Blog sitesi)

Pagerankı – 2 |  günlük ziyaretçisi ort: 500    | sayfa görüntüleme ort: 1000 (Haber sitesi)

Pagerankı – 2 |  günlük ziyaretçisi ort: 500    | sayfa görüntüleme ort: 1000 (Blog sitesi)

Pagerankı – 1 |  günlük ziyaretçisi ort: 200    | sayfa görüntüleme ort: 350 (Satış sitesi)

Pagerankı – 1 |   günlük ziyaretçisi ort: 100    | sayfa görüntüleme ort: 150 (Blog sitesi)

Bu sitelerde yayınlanmak üzere tanıtım yazısı teklifleri alınmaktadır. Fiyat ve detaylı bilgi almak için

medya@burdurweb.com veya ozgurdogan15@hotmail.com adreslerine mail yoluyla iletişim sağlayabilirsiniz…

 

Ocak Transferi

izet hajroviçGalatasaray ocak ayı transfer döneminde sol ve sağ kanatlarına uyum sağlayabilecek, Sneijder’in yokluğunda alternatif olabilecek, özellikle sol ayağını çok iyi kullanabilen bir oyuncu arayışını İzet Hajroviç gidermek üzere transferini gerçekleştirdi. Umarım Galatasaray adına doğru ve verimli bir transfer olmuş olur.Hajroviç’in ne denli verim olacağı önümüzdeki bir kaç maçta şans bulduğunda göreceğiz. Takımdan 2 futbolcunun en azından sezon sonuna kadar ayrılığı kesinleşti gibi. Amrabat gidici ve Engin Baytar da Çaykur Rizespor’a sezon sonuna kadar kiralandı. Amrabat da Galatasaray bir şekilde elden çıkarmanın planlarını yapıyor olmalı. Yani önümüzdeki sezon Amrabatı takımda görmek istediklerini düşünmüyorum ancak Amrabat örneği gittiği takımda 5 asist ve 5 gol gibi zor bir performans sergilerse bir ihtimal takımda yeniden yerini bulabilir. Onun haricinde Engin takımda forma şansı bulamadığı için oynatılmak üzere Rize’ye kiralanması doğru bir karar gibi gözüküyor. Nitekim Galatasaray’da kalsa mutsuz olurdu. Engin değerli bir yetenek.Onu kaybetmek çok kolay ancak kazanmak çok zor bir futbolcu ve karakter.

 

Bu bağlamda Galatasaray’da transfer politikası nedir bilinmez ama Şampiyonlar Ligi için mutlaka sol bek alması gerekir. Sol bek transferi için de elinde bulundurduğu Riera’yı göndermesi gerekir. Rieara aslında çok değerli bir kanat oyuncusu. Soldan yaptığı bindirmeler çok faydalı.Ataklarda birebirlerde çalım yeteneğinin üzerine çok iyi de orta kesen bir futbolcu. Ancak yabancı kontenjanında şuan için gönderilebilecek listede ilk sırada yer alıyor. Onun da şansızlığı bir türlü sol bek bulunamamasının akabininde sol bekte devşirme usulü ile Rieara’yı monte ettiler. Bu da yılların sol kanat oyuncusunu inişli çıkışlı grafiklere neden oldu. İspanya Milli takımında yer almış bir oyuncuyu kalitesiz diyemezsiniz. Riera geçtiğimiz 2 sezonda Galatasaray’da bir çok kupa kazandı. Ayrılırsa çok üzülür ancak bir çok başarı onu tatmin etmiştir. Umarım ayrılırsa her iki taraf için de hayırlı olur.

Tarsusta Satılık İşyeri, Daireler, ve Arsalar

Tarsusta satılık daireler gün geçtikçe değerlenmeye ve sayıları artmaya devam ediyor. Tarsus Mersin’in en büyük ilçelerinden bir tanesi olarak biliniyor ve son yıllardaki alt yapı hizmetlerinin gelişimiyle nüfusunda önemli derecede artış gözlenmekte. Siz de Tarsusta satılık daireler bağlantısı ile bu daireleri görüntüleyip fiyatlarıyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Tarsusta satılık işyeri emlak piyasasının belirleyici kategorileri arasında yer almaya devam ediyor. Tarsus ticaret hacmi olarak ülkemizde genişleyen ilçeler arasındaki önemiyle dikkat çekmektedir. Böylelikle önemli bir ticaret şehri haline gelmiş ve nüfusu artış göstermiştir. Siz de Tarsusta satılık işyeri bulmak istiyorsanız online emlak sistemleri tarafından kategorize edilmiş işyerlerini görebilir ve fiyatlarını araştırabilirsiniz.
 
Tarsusta satılık arsalar emlak ve gayrimenkul ofisleri tarafından sürekli takibi yapılan emlak alanları olarak biliniyor. Çünkü Tarsus sanayi ve tarım faaliyetleri açısından son yıllarda gelişme gösteren ilçeler arasında oldukça büyük öneme sahip. Siz de Tarsusta satılık arsalar bağlantısı ile buraya gidip dilediğiniz fiyatlarla araştırma yapabilirsiniz.

 

2014’e giriş

Değerli okurlarım merhaba; Yeni yıla girmenin sevincini yaşarken kimileri için geride bıraktığımız koca bir sene üzüntülerle geçerken kimileri için ise mutlu geçti. Önemli olan ise geçen zamandan ne öğrendiğimiz değil mi?

 

Zaman belki insanlık için çok önemli bir kavram.Ancak dünyanın atmosferinin dışına çıkıldığında ve yolculuk edildiğinde hiç bir önemi kalmıyor. Zaman dünyamızın değerli bir parçası. Zaman geçmişte bıraktığımız olayların tanıklığını yaparken gelecek için ise umut vaat ediyor.
 
Yeni yıl yeni umutlar, yeni heyecanlar, yeni beklentiler ve korkular. Umarım yeni yıl umut, heyecan ve beklentilerin karşılandığı bir yıl olur.