2017 yılında akıllı telefonlarda 1,5 milyar gönderiye ulaşacak

Yeni veriler dünya çapında akıllı telefon sevkiyatı 2017 yılında 1,5 milyar varacaktır.Geçen yıl sevk akıllı iki katından daha fazla sayı gösteriyor.

Akıllı telefon pazarında zaten çok büyük, ama her şey önümüzdeki yıllarda daha da büyük almak için bekleniyor.
2017 yılında, dünya çapında akıllı telefon sevkiyatı 1,5 milyar vurmak bekleniyor, araştırma şirketi IHS yeni veriler göstermektedir. Bu yılın sonunda, IHS dünya çapında akıllı telefon sevkiyatı yaklaşık 900 milyon adede ulaşması bekleniyor.

Akıllı telefonlar dünya çapında toplam kurulum tabanı 2012 yılının üçüncü çeyreğinde, akıllı telefon sektörü için önemli bir kilometre taşı olarak 1 milyar aştı.
Beklendiği gibi, Apple IHS göre, 150 milyon adede ulaştı, bu yıl akıllı bir gemi dolusu gemi olacak. Ancak, araştırma şirketi gönderiler geçen yıl 134 milyon adet isabet beri rakam “, aslında düz” olduğuna işaret gecikmedi.
“Rekabetçi akıllı bültenleri iPhone ve hızla olası yavaşlama büyüme özelliği telefonu olarak bilinen alt seviye cep telefonları hakim olduğu bir piyasadan bu bir için pazar mil devam ediyor, özellikle şimdi, yakışıklı iş vahşi doğa konuşmak giderek akıllı telefon-merkezli, “IHS kıdemli analisti Wayne Lam Çarşamba günü yaptığı açıklamada